Groep 6b houdt sponsorloop voor Helen Dowlinginstituut, 5 juli 2018

IMG 20180704 083614 klein

Kinderen en ouders hebben een sponsoractie voor het Helen Dowlinginstituut gehouden. Zij wilden nog iets actiefs doen voor deze organisatie. Het Helen Dowlinginstituut zet zich in voor menden die met kanker te maken krijgen, maar ook voor hun gezinnen en familieleden. Vanochtend is er onder aanwezigheid van heel veel ouders de piepjestest gelopen in de gymzaal. Alle kinderen hebben voor hun doen een fantastische prestatie neergezet. Komt er deze week nog een leerling van 6b bij u langs? U kunt nog steeds sponsoren.

Grandioze circusdag 20 jarig jubileum,15 juni 2018

IMG 6345 klein

Als afsluiting van ons jubileumjaar hebben we een fantastische circusdag gehad. Met hulp van circus Tadaa, werden alle kinderen die dag omgetoverd tot ware circusartiesten. Op drie pistes tegelijkertijd werd op het eind van de dag de voorstelling gegeven voor oms's en opa's, vaders en moeders en nog veel meer bekenden. Het was een superdag.

Schoolreisje met de hele school

Vanwege het 20-jarig jubileumjaar zijn we 1 keer met de hele school tegelijkertijd op schoolreisje gegaan. Vanwege de vele bussen en alle kinderen en ouders, moesten we vertrekken vanaf de Wetering. Maar dat verliep prima.

2018 vertrek schoolreisje bussen verkleind

Mogen wij straks in zo'n grote dubbeldekker????

Van de oudervereniging kregen alle kinderen een nieuw Vlinderhesje als cadeautje. Dit kan bij activiteiten van de school gebruikt worden en het maakt ons overal heel herkenbaar. Bedankt oudervereniging voor dit leuke cadeau.

De start van de dag was prima, de zon scheen en iedereen had er enorm veel zin in. Het wordt hopelijk een heel geslaagde dag.

Paasviering op de Vlinder, 29 maart 2018

Vanochtend was de Paasviering op school. Het begon met het voorlezen van het Paasverhaal van Elisha, een jongetje die alles van het lijden van Jezus van dichtbij meemaakte.

Daarna werd de fantastische opbrengst van Euro 2155,30 van de Fancy Fair bekend gemaakt. Hierna kregen we een heerlijke Paasmaaltijd in de klas die ondertussen door de ouders van de oudervereniging was voorbereid.

En 's middags werden er een onderbouw- en bovenbougroep door elkaar gemixt en konden de jongere en oudere kinderen met elkaar spelletjes doen. Iedereen genoot daar zichtbaar van.

2018 collega paasviering

En na deze geslaagde dag is het morgen Goede Vrijdag en daarna Pasen. Namens het team van de Vlinder wens ik iedereen hele fijne Paasdagen toe.

Fancy Fair Vastenactie groot succes, 28 maart 2018

Woensdagochtend was de Fancy Fair voor de Vastenactie; het schooltje in Zambia. Wat was het gezellig en wat was er veel te doen. Aan bezoekers geen gebrek. Heel veel verschillende activiteiten waren er en dat maakte alles juist heel leuk. Groot en klein genoot. Meester Hein mocht zelfs Cas - als hij maar een bonnetje betaalde- uit groep 5b een paar boksklappen verkopen; wel tegen een stootkussen hoor. Samen met Ruben kon je bij hen wat leren over teakwondo en ze hadden echte handschoenen en een stootkussen om te oefenen. Dat leverde heel wat bonnetjes bij hen op.

Morgen tijdens de Paasviering op school wordt bekend gemaakt wat de totaalopbrengst is. We zijn benieuwd....

Hieronder wat foto's om een indruk te krijgen wat er allemaal gebeurde:

2018 kuikentjes aaien Vastenactie verkleind

Kuikentjes aaien in groep 5b