Op de Vlinder zijn twee personen gekozen, bij wie leerlingen, ouders, leerkrachten of andere betrokkenen terecht kunnen met klachten. Deze contactpersonen hebben een soort "brievenbusfunctie". Dit houdt in dat hij/zij de klacht aanhoort en de klager ondersteunt bij het vastleggen van de klachten de verwijzing naar de provinciale professionele organisatie waar de school bij aangesloten is. Op school staan 2 brievenbussen bij de ingang van de grote speelplaats, waarin iedere betrokkene een klacht kan deponeren. De contactpersoon opent deze brievenbussen regelmatig.

Contactpersonen voor de Vlinder;

Nicole Gruters (leerkracht); Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Stefanie van den Broek (leerkracht/RT); Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ook kunt u voor klachten op het gebied van discriminatie, onverdraagzaamheid, fundamentalisme, e.d. contact opnemen met het meldpunt vertrouwenszaken van de onderwijsinspectie; tel. nr. 0900-1113111.