Op de Vlinder zijn twee personen gekozen, bij wie leerlingen, ouders, leerkrachten of andere betrokkenen terecht kunnen met klachten. Deze contactpersonen hebben een soort "brievenbusfunctie". Dit houdt in dat hij/zij de klacht aanhoort en de klager ondersteunt bij het vastleggen van de klachten de verwijzing naar de provinciale professionele organisatie waar de school bij aangesloten is. Op school staat een brievenbus bij de ingang van de grote speelplaats, waarin iedere betrokkene een klacht kan deponeren. De contactpersoon opent deze brievenbussen regelmatig.

Contactpersonen voor de Vlinder;

Ook kunt u voor klachten op het gebied van discriminatie, onverdraagzaamheid, fundamentalisme, e.d. contact opnemen met het meldpunt vertrouwenszaken van de onderwijsinspectie; tel. nr. 0900-1113111.