Vanochtend was het heerlijk ochtendje aangebroken. Op de speelplaats stond 1 eenzame moeder in afwachting van het bezoek van Sinterklaas. Dit jaar gingen de kinderen eerst naar binnen, om daarna naar buiten te komen en om de SInt welkom te zingen.  Deze ongelukkige moeder dacht dat ze hier helemaal alleen stond. Gelukkig waren er nog veel meer ouders gebleven. Toen Sint aankwam was het met alle kinderen een gezellige boel op de speelplaats. Sint kwam dit jaar met 4 Pieten en een accordeonist. De accordeonmuziek zorgde voor veel sfeer.

IMG 3006 bewerkt n2e

Nadat Sint binnen was gekomen, verzorgden de groepen allerlei optredens. Het lied: Perpernoten, taai-taai chocola....., dat alle kinderen geleerd hadden de afgelopen weken, werd uit volle borst meegezongen. Ook in de groepen bij de oudere kinderen was het reuze gezellig. Er stonden fantastische zelfgemaakte surprises, iedereen genoot bij het uitpakken.