IMG 5567 2

Wat een opbrengst en wat een gezelligheid op de Vlinderparade. We kunnen een bedrag van ruim 2000,-- schenken aan het schooltje in Kenia en daar zijn we blij mee. Iets betekenen voor mensen die het minder goed hebben dan wij is erg belangrijk. De veiling geleid door veilingmeester Ferdinand was vreselijk spannend; je kon het aan de gezichten aflezen. Enorme bedragen brachten de groepswerken op.

Wat hebben de werkgroepleden er hard aan gewerkt om het leuk te maken: ouders, leerkrachten en kinderen enorm bedankt. Wat was er veel te zien, eigenlijk teveel om op te noemen. Een haarsalon, een bakkerij, muziekvoorstellingen, les in een Keniaanse school en vooral ook lekker eten: broodje knakworst, eigen gebakken koekjes of lekkere wafels. Hieronder een paar foto's van de activiteiten.

IMG 5462 2

Tu gaf een pianoconcert

IMG 5492 2

Er was zelfs een heuse haarsalon