Uit volle borst stonden alle kinderen vanochtend te zingen, maar de komst van Sinterklaas had toch wat vertraging. Toen SInt met zijn Pieten de speelplaats op kwam lopen, zagen we onmiddelijk waarom. Een Piet had een gebroken been en zat in de rolstoel. Bij het pakjes door de schoorsteen gooien, had hij er twee meegenomen in plaats van een ....en dat is helaas misgegaan. Bij de Pietendans die alle kinderen aan Sinterklaas lieten zien danste hij wel mee, maar dan als Rolstoeldanspiet.

2015 intocht dans sinterklaas

Na het lied SInterklaasje kom maar binnen met je knecht, werden de hele ochtend stukjes opgevoerd waarvan Sint op zijn verjaardag volop van genoot. In de bovenbouwgroepen genoten de kinderen van de gemaakte surprises.